FAQ items aan het laden...

Kinderdagverblijf De Tweeberg

Kinderdagverblijf De Tweeberg is een kleinschalig kinderdagverblijf waarbij persoonlijke aandacht voorop staat. Goed contact tussen de pedagogisch medewerkers en de ouders is daarbij van groot belang. Kinderdagverblijf De Tweeberg is een verlengstuk van uw thuissituatie met extra mogelijkheden, zoals het spelen met andere kinderen en themagerichte activiteiten die aansluiten op de werkwijze van de basisschool. Wij bieden uw kind een vertrouwde, stimulerende omgeving, met een honkvast team. Zo kan uw kind zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen.

Lees meer
THEMA GERICHT WERKEN

Spelenderwijs ontwikkelen

Baby

0 tot 1,5 jaar

Onze Babygroep

Op de babygroep vangen we de baby’s tot ongeveer 1½ jaar op. Per dag zijn er 9 kinderen met 3 vaste leidsters. Op de babygroep heerst vooral rust en regelmaat.

LEES MEER

Baby+

1 tot 2,5 jaar

Onze Baby+ groep

Op de babyplus groep vangen we de dreumesen van 1 tot 2½ jaar op. Per dag zijn er 16 kinderen met 3 vaste leidsters.

LEES MEER

Peuter

2,5 tot 4 jaar

Onze Peutergroep

Onze peutergroep bestaat uit 16 kinderen met 2 vaste leidsters. We werken aan een goede voorbereiding op de basisschool.
Dit doen we door middel van thema gericht werken met het VVE programma Uk & Puk.

LEES MEER

WAT ER OVER ONS GEZEGD WORDT

Ervaringen van ouders

Onze jongens hebben van baby af aan op Kinderdagverblijf de Tweeberg gezeten. Het vaste stabiele team van leidsters maakt dat wij onze kinderen altijd met een gerust hart konden achterlaten en ze vol nieuwe ervaringen ophaalden. De fijne ruimte, leuke activiteiten en super leidsters maakt de Tweeberg een tweede huis voor ons!

Saskia Cornelissen, moeder van Philippe & Lou

Jullie zijn in 1 woord: geweldig. Ik zou me geen beter kinderdagverblijf kunnen wensen voor mijn kids. Kinderdagverblijf de Tweeberg is top!

Angela Bogers, moeder van Amy & Stef

Onze zoon Ruben gaat altijd met heel veel plezier naar de Tweeberg. Hij voelt zich er echt thuis en leert er op een speelse manier erg veel! Voor ons als ouders is het contact met het vaste team van enthousiaste, betrokken leidsters erg fijn. De medewerksters van de Tweeberg verdienen een grote pluim voor de wijze waarop zij de kinderen helpen groeien.

Mariska Schoot, moeder van Ruben

Aanmelden voor onze kinderopvang?

Aanmelden
GROOTS IN TOEWIJDING

Onze mensen

Debbie Kreemers
Debbie KreemersEigenaresse De Tweeberg
Bekijk meer collega’s