De Buitenschoolse Opvang

Klein van stuk, groots in toewijding

Buitenschoolse opvang De Tweeberg staat voor een professionele, kwalitatieve en kleinschalige opvang van kinderen voor en na schooltijd, waarbij een vast team van leidsters aanwezig is. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen de Buitenschoolse opvang zien als een vrijetijdsbesteding waar ze even lekker hun eigen ding kunnen doen. Natuurlijk zijn er dagelijks wel georganiseerde activiteiten waarin we de kinderen proberen te stimuleren om mee te doen. Het uitgangspunt is daarbij dat niets moet. We proberen een goede combinatie te vinden tussen activiteiten en vrij spel. Voor ieder wat wils.

VOORWAARDEN &

Tarieven

BSO : 50 weken per jaar

8,92per uur
  • 40 schoolweken opvang
  • 10 vakantieweken opvang

BSO : 47 weken per jaar

8,92per uur
  • 40 schoolweken opvang
  • 7 vakantieweken opvang

BSO 40 weken per jaar

9,84per uur
  • 40 schoolweken opvang
  • Geen opvang in vakantieweken
PROFESSIONELE

Pedagogische Visie

BSO De Tweeberg heeft een huiselijke sfeer gecreëerd en door vaste leidsters op de groep proberen wij de kinderen een thuis-gevoel te geven. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen vooral dat ze het gezellig hebben op de Buitenschoolse opvang. In de begeleiding en het aanbod wordt rekening gehouden met het leeftijdsverschil en de wensen van het kind. Dit doen we door te luisteren naar de wensen van het kind en een goed contact te onderhouden met hun ouders. Hierbij houden we rekening met de groei naar zelfstandigheid en het maken van eigen keuzes.

Download pedagogisch beleidsplan
WENNEN AAN

Buitenschoolse Opvang

Wanneer u kiest voor onze BSO maken we een afspraak voor een rondleiding. Wij vinden het dan erg leuk als uw kind ook meekomt. We leiden u uitgebreid rond op de locatie en beantwoorden al uw vragen.

Voordat de opvang start maken we een afspraak voor een uitgebreid kennismakingsgesprek. Hierbij leren we elkaar onder het genot van een bakje koffie wat beter kennen. Ook plannen we voor uw kind een oefendag in. Zo kan hij/ zij voordat de echte dag begint een keer komen kijken hoe het bevalt op de BSO.
Tijdens deze oefendag biedt de pedagogisch medewerker extra aandacht aan uw kind om te kijken wat zijn/ haar interesse wekt en daar op in te kunnen spelen.

Dagindeling

Aanmelden voor onze buitenschoolse opvang?

Aanmelden